До 26 март (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени

...
До 26 март (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени
Коментари Харесай

Седмица на HONOR във VIVACOM - атрактивни цени и нов модел в комплект с фитнес гривна

До 26 март (вторник) в това число VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени на четири атрактивни модела на HONOR в разнообразни ценови сегменти.

Неустоимите отстъпки са в композиция с тарифен проект SMART L+ при покупка от онлайн магазина на телекома - http://www.vivacom.bg/bg/oranjevi-ceni.

В оранжевата седмица дебютира един нов модел - HОNOR 10 Lite , който ще бъде предлаган само от VIVACOM измежду операторите у нас в комплект със смарт гривна HONOR Band 3. Елегантния тип на устройството се дължи на осемслойната текстура, придаваща 3D оптичен резултат на корпуса, който обгръща 6.21 ” FHD+ IPS екран. Зрителното поле е увеличено до 19.5:9, с помощта на което потребителят получава невероятна картина. 

Двойна съществена AI камера е с резолюция 13MP+2MP. Разпознава над 22 подиуми, разполага с имиджова стабилизация (AIS) за страхотни пейзажи. Селфи камерата е с впечатляващите 24MP и комбинира няколко фрагмента, с цел да се получи отмерено експонирано изображение.

Телефонът е съвършеният избор за дейния човек - разполага с бърз 8-ядрен процесор Kirin 710, 32GB вътрешна памет, 3GB RAM и microSD слот с опция за слагане на карта до 512GB. Смартфонът поддържа функционалността 4G Voice, която обезпечава кристално качество на звука и разрешава по едно и също време осъществяване на диалози и сърфиране в 4G мрежата.
HONOR 10 Lite поддържа тройна Bluetooth връзка, което дава опция с телефона да бъдат свързани по едно и също време три устройства. Едно от тях безспорно може да бъде HONOR Band 3 - фитнес гривна, която идва в комплект със смарт телефона. Тя следи сърдечния темп и качеството на съня. Водоустойчива е до 50 м., което я прави идеалния избор за всички практикуващи водни спортове.

HONOR 10 Lite в комплект с фитнес гривна идва на цена от 249.98 лева с тарифен проект SMART L+. Потребителите могат да изберат своя нов небесно наследник смарт телефон в композиция със синя гривна или черен смарт телефон в комплект с черна или оранжева гривна.

Оранжевата седмица предлага още три модел на марката на промоционални цени.

Освен с атрактивната цена от 389.98 с тарифен проект SMART L+, HONOR Play идва в комплект със слушалки, спортна бутилка и кръг холдър. HONOR Play се отличава с редица основни преимущества, които го вършат идеалния избор за игри и занимания. Най-характерната му специфичност е тexнoлoгиятa GРU Тurbо - иновация, която усъвършенства мощността на графичната обработка с 60%, а в това време понижава потреблението на сила с 30%. Корпусът е железен, а екранът поддържа Full HD+ резолюция, което го прави подобаващ освен за игри, само че и за мултимедийно наличие. Високата скорост на работа се подсигурява от флагшип процесора Kirin 970, който е допълнен от 4GB RAM и обезпечава 4D гейминг на потребителите. Алгоритми с изкуствен интелект проучват в действително време видеото и звука, а по-късно с осцилация реагират на другите събития в игрите. Благодарение на тази технология се реализира и високо качество на звука.

HONOR 9 Lite и HONOR 8X разполагат с огромен екран, което разрешава гледането на повече наличие с по-малко скролване. Само в този момент HONOR 8X се предлага на преференциална цена от 279.98 с тарифен проект SMART L+. HONOR 9 Lite е на цена от 149.98 със същия тарифен проект. Моделите имат функционални камери, моден дизайн и отлична експедитивност. HONOR 9 Lite има алтернатива за интелигентно различаване на посоката на телефона, като автоматизирано разделя екрана на колони, когато е в водоравен режим. Камерите задават фокуса след направена фотография като резервират картина и тон, и по този начин фотосите стават по-реалистични. И двата смарт телефона има впечатляваща визия - HONOR 9 Lite реализира замайващ огледален резултат за по-премиум тип посредством нано-гравирания дизайн. HONOR 8X има усъвършенствана издръжливост и огромна батерия, която е отлично преимущество и поради опцията на телефона за свързване на няколко устройства безжично и слушане на музика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР