До 25 достигна броят на ранените, двама от които са

...
До 25 достигна броят на ранените, двама от които са
Коментари Харесай

Расте броят на ранените след стрелба в нощен клуб в САЩ

До 25 доближи броят на ранените, двама от които са в сериозно положение, след пукотевица в нощен клуб в град Литъл рок, щата Арканзас. Според разнообразни изявления в американски медии няма нито един съществено ранен, въпреки в началото да имаше известия за двама потърпевши, в сериозно положение, които обаче по-късно са били нормализирани.

Както БЛИЦ писа случаят е станал късно нощес, по време на концерт в клуб Power Ultra Lounge към 02:30 ч. локално време. " Искам да уверя обществеността, че това не е акт на тероризъм, а покруса. Изглежда, че това не е планувана пукотевица ", съобщи кметът Марк Стодола на конференция. По неговите думи става въпрос за персонален спор, който ескалирал бързо, заради съществуването на оръжие.

Властите не разкриват имената на обвинените и задържаните. Разследването продължава. " Проблемът с престъпността в Литъл рок наподобява се ускорява ", сподели губернаторът на Арканзас Ейса Хътчинсън в изказване, като разкритикува " това безсмислено принуждение ". Той даде обещание държавни запаси, с цел да " подкрепи напъните на локалните правоохранителни органи. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР