До 22 часа днес затворен за движение остава четирилентовият път,

...
До 22 часа днес затворен за движение остава четирилентовият път,
Коментари Харесай

Затварят отсечката, свързваща пътя Дупница-Самоков със Сапарева баня, заради…

До 22 часа през днешния ден затворен за придвижване остава четирилентовият път, свързващ пътя Дупница - Самоков със Сапарева баня. Затварянето му се постанова поради снимането на видеоклип на международно прочут авто тръст.

Движението към центъра на Сапарева бяна откъм Самоков става по обиколен маршрут, което е стеснение за стотиците курортисти. Отклонението към града е затворено за прекосяване на МПС във времето от 10 ч. сутринта до 22 ч. вечерта. Екипите ще приключат със фотосите късно в сряда. Рекламният клип ще бъде употребен в международен ефир.

Не за първи път инфраструктура и " терени " на Сапарева баня са снимачна площадка за кино или рекламни продукции, напомнят от общината. В курорта преди две години беше самият Антонио Бандерас, с цел да огледа дружно с продуцентите си места за фотоси на предстоящ филм. Това се разбра на конгрес по развиването на туризма по Рилското корито и Югозапада. Заяви го тогавашният и настоящ министър на туризма Николина Ангелкова.

В Сапарева баня бяха снимани множеството фрагменти на българския игрален филм " Категория-5. 8000 лв. пък са постъпили в касата на общината през предходната година от сниманите фрагменти на българо-индийска лента с работно заглавие " Thala ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР