До 22.03.2020 г. на разположение в онлайн магазина на VIVACOM

...
До 22.03.2020 г. на разположение в онлайн магазина на VIVACOM
Коментари Харесай

Смарт аксесоари с отстъпка до 150 лв. във VIVACOM

До 22.03.2020 година разполагаем в онлайн магазина на VIVACOM са смарт часовници и слушалки с отстъпка до 150 лева

Намалението важи при подписване на нов срочен контракт или възобновяване на настоящ, както и при пазаруване на устройствата в брой или на лизинг. Това е отлична опция за клиентите да изберат подобаващи интелигентни аксесоари на страхотни цени.

Сред предложенията е HUAWEI GT2 42ММ .


Той има грациозен и изчистен дизайн с 3D стъкло и е съвършен асистент в забързаното всекидневие. Смарт часовникът е с непрекъснато деен датчик за пулс и дава вести за нетипично нараснал или намален подобен.

Може да регистрира 15 типа спортни действия – 8 навън и 7 на закрито. HUAWEI Watch GT 2 следи тренировката даже в басейн, като пресмята изразходените калории и изминатата отдалеченост и дава противоположна връзка като същински треньор.


Часовникът е оборудван и с технологиите TruRelax и TruSleep, които регистрират равнището на напрежението и съня на организма.

Отличен избор е и смарт часовникът SAMSUNG Galaxy W atch Active2 AL 40MM .


Той разполага с равен корпус и се отличава с 1.2”, Circular Super AMOLED (360 x 360) екран с чисто черен екран и едвам видим борд за повече пространство.

Galaxy Watch Active2 наблюдава десетки типове физическа интензивност, а функционалността помощник за тичане дава препоръки в действително време. Смарт часовникът има тракер за стрес и следи сърдечния темп. Устройството е уместно за потребление при всевъзможни условия, стабилно е на прахуляк и вода IP68 и 5ATM.


За ценителите на дейния метод на живот подобаващ е HONOR MAGIC WATCH 2 4 6 MM .


Смарт часовникът направен от неръждаема стомана, което го прави лек и комфортен и разполага с 1.39-инчов AMOLED пъстър сензорен екран.

Задвижван от първия в промишлеността двоен чипсет, HONOR Watch балансира съвършено сред потреблението на сила и продуктивността и обезпечава 14-дневен живот на батерията. Устройството има функционалност за уведомяване, мери пулса, предлага професионално управление за фитнес и наблюдава тренировките в действително време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР