До 2050 г. 22,5% от населението на България ще изчезне.

...
До 2050 г. 22,5% от населението на България ще изчезне.
Коментари Харесай

Ето и други начини да умираме

До 2050 година 22,5% от популацията на България ще изчезне. Това сочат данните от отчет на Организация на обединените нации, оповестен преди година.

Една четвърт няма да я има. Толкова е просто. Шансовете ни да променим тази наклонена серпантина съществуват, само че единствено на доктрина, тъй като на процедура аргументите за изгубването се утежняват.

И забележете: когато отчетът излезе, светът не беше и чувал за COVID-19, а през днешния ден се приказва за трета вълна, както и за СЛЕДВАЩА пандемия.

Какво значи това? Че до 2050 година процентите ще са повече. И популацията ще се е свило до към 5 милиона. Въобще не разясня в какви условия ще живеят и какъв брой заболели или здрави ще са. Само означавам броя, която ще живее тук. 5 милиона. Толкова.

И никакви акции за поощряване на раждаемостта не могат да трансформират кривата.

На фона на това слагаме непрекъснатите ни челни места в класацията за замърсен въздух, за който все ни дават обещание „ зелени ограничения “. Не знам общинарите в София, да вземем за пример, какво си мислят, че съставлява „ зеленото “, само че единствено това НЕ Е въздухът на София – всички други цветове—да, единствено зелен още не е бил. И транспарантен през зимата… да, и транспарантен от дълго време не е бил.

Притеснява ме реториката: „ От какъв брой други неща мрем, та за Коронавирус сме седнали да се тревожим! “

Притеснява ме, тъй като не ми се мре пък от Коронавирус, бих предпочел да си изчакам естествената гибел или най-малко нещо по-малко неуместно, не ме карайте по този начин упорито да загивам от Коронавирус, апелирам, до момента в който ми веете описи с „ други аргументи за смъртност “.

Но повече ме тормози тази изразителност, тъй като нея я залепвате като дъвка за всяка една тематика. Като кажем: хей, въздухът е замърсен и мрем от това!, отговорът отново е размахване на описи с „ други аргументи за смъртност “. Все едно фактът, че има и други аргументи, някак си не прави мръсният въздух или Коронавирус задоволително опасни… ненужни и глупави аргументи за гибел!

От общината са спокойни, не тъй като казусът е решим, а тъй като последствията за тях са нулеви. Не ги е боязън от нас, желая да кажа. Отвъд опциите на фантазията ми обаче е да схвана те какво си мислят, че дишат. Общинарите очевидно не се опасяват от заболявания, от рак, от последици, имайки поради, че дишат същата тази отрова. Или просто „ филтрите “ на мисловната им активност от дълго време са задръстени и работят единствено първичните функционалности, нужни за оцеляването им: ястие, спане, прибиране на комисионни, обособяване, размножаване, повторение на цикъла.

В България се следят няколко неща, явно взаимосвързани. Започваме с най-високата смъртност, най-бързо изчезващата нация в света – данните на Организация на обединените нации, помните… Това е нашия непрекъснат ФОН. Сега на него слагаме следното:

В страната ни постоянно има „ различен “ и „ по-голям “ проблем за решение и мислене. Ако някой каже: „ хей, ами въздухът… “, трийсет други му дават отговор: „ абе то злополуките какъв брой индивида убиват, ти си седнàл за въздуха да ми приказваш “. Замитат казуса обратно.

Някой, в случай че каже: „ ей, Коронавирус е рисков и се мре от него! “, хиляди скачат да му изясняват, че от грип и рак се мре от дълго време и по повече.

Ако някой направи щедрост за животни, му споделят, че сираците са по-важни; направи щедрост за сираци, кажат му, че пенсионерите мрат от апетит, той седнал на малцинствата децата да храни. Направи щедрост за пенсионерите, кажат му, че младите нямат работа и няма какво да ядат, той седнал за пенсионерите да се грижи…

Винаги има „ различен “ и „ по-голям “ проблем. И тия с „ мнението “ нормално не вземат участие в решаването му, те са по изявленията.

Очевидно, следователно, животът не ви е скъп. За вас си. Не го цените.

Ето за какво политическият ви „ хайлайф “ е решил, че нямате потребност от избавяне.

Ние сме единствената страна в Европейски Съюз, която НЯМА въздушно избавяне. Хеликоптери коли за спешна помощ. А не е като да нямаме труднодостъпни обитаеми места, планини, чукари.

От aero-bg.com оповестиха, че благите ни депутати са решили, че няма да харчат пари за такива „ луксове “, като спасяването на животи. Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, в полза на истината, реагира още през вчерашния ден по тематиката.

България няма въздушно избавяне, НО…

… когато през лятото на 2019 година Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, началник на Парламента, пострада ЛЕКО и имаше ЛЕКИ, НЕ-животозастрашаващи контузии, изпратиха боен ХЕЛИКОПТЕР за нея. Това стана след „ каскада “ с кола на НСО.

Само няколко дни по-късно туристка в Пирин имаше крещяща потребност от навременна лекарска помощ – с тежки контузии на крайниците и таза, на черепа също по този начин, само че не получи боен хеликоптер по някакви си там аргументи.

Стотици хора в България са жертви на произшествия. Първите минути и часове от спасяването им вършат разликата – ще живеят или ще умрат. Първите минути и часове са сериозните!



Една от аргументите да сме най-бързо изчезващата нация.

Единственият избавителен хеликоптер, който действаше у нас (този на заглавната снимка), беше частен и притежателите взеха решение, че повече не могат.

...

Държавата стартира едни мудни и тежки процедури за ДВА (крайно незадоволителни, съгласно всички експерти) хеликоптера. Не единствено, че са извънредно незадоволителни, тъй като ни трябват най-малко 5 за положително покритие на територията, само че и са някъде надалеч в бъдещето. Да не приказваме, че за пазаруването им са планувани 20 милиона лв. – което е смешно малко. Тоест ще купим остаряла, амортизирана, морално остаряла техника (а, някой ще получи комисионна!), някой ден в бъдещето и за похлупак – смешната численост от ДВА. Малко, ненавреме и незадоволително. И, когато се заприказва за още два, депутатите (онези, които като си изкълчат крайници или се ударят по малко пръстче, им пращат военни хеликоптери да ги спасяват), взеха решение, че този разход ни е непотребен.

Мароко има 4 хеликоптера за въздушно избавяне!

Както желаете го разбирайте това, драги поданици на Европейския съюз, уважаеми българи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР