До 2035 г. само елмодели трябва да слизат от поточните

...
До 2035 г. само елмодели трябва да слизат от поточните
Коментари Харесай

Kia иска да стане климатично неутрална - видео

До 2035 година единствено елмодели би трябвало да слизат от поточните линия на Kia. Целевата дата на компанията за реализиране на климатична индиферентност е 2045 година С визията си да стане „ Доставчик на решения за устойчива подвижност “, Kia преследва задачата за основаване на устойчиви решения за подвижност за потребителите, общностите и световното общество.

Планът на компанията да стане въглеродно неутрална се основава на три централни стълба: „ Устойчива подвижност “, „ Устойчива планета “ и „ Устойчива сила “. Kia ще употребява тези крайъгълни камъни като основа в напъните си за понижаване на излъчванията на CO2 във всички оперативни области, от снабдяването, логистиката и производството до потреблението на транспортни средства и изхвърлянето на боклуци.

До 2045 година компанията ще се стреми да понижи излъчванията на CO2 с 97 % спрямо равнищата от 2019 година За да реализира цялостна индиферентност на CO2 във връзка с равновесието сред CO2, изпускан в атмосферата и отхвърлен от нея, Kia също по този начин ще приложи спомагателни ограничения за компенсиране на оставащите излъчвания.



„ Ние освен слагаме и реализираме цели, ние сме за основаване на визия, която да въодушевява другите да се причислят към придвижването за подкрепяне на човечеството и запазване на околната среда “ - сподели Хосунг Сонг, президент и основен изпълнителен шеф на Kia. В сходство с визията да стане снабдител на решения за устойчива подвижност, компанията се ангажира да реализира индиферентност на CO2 до 2045 година

Една от задачите на Kia е да употребява електрическа енергия, създадена извънредно от възобновими енергийни източници. В резултат на това компанията, дружно с други огромни дъщерни сдружения на Hyundai Motor Group, разгласи през юли, че ще се причисли към самодейността RE100 на Climate Group, която има за цел да реализира 100 % енергийни доставки от възобновими източници.

Междувременно Concept EV9 работи като различен крайъгълен камък в Kia, с който компанията желае да подчертае упоритостите си като снабдител на решения за устойчива подвижност. Този, напълно електрически SUV демонстрира футуристичен, въодушевен от природата дизайн и включва модифицирани материали, създадени от пластмасови боклуци, извадени от морето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР