До 200 украински войници на ден загиват във войната с

...
До 200 украински войници на ден загиват във войната с
Коментари Харесай

Подоляк: До 200 украински войници дневно загиват във войната с Русия

До 200 украински бойци дневно умират във войната с Русия. Броят на ранените е до 500 на ден. Това разгласи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.

Според оценката на президентския консултант Украйна се нуждае от 150 до 300 системи за ракетен огън от тези, които им бяха обещани от Съединените щати и Англия. Досега Западът даде обещание да изпрати по-малко от 20.

Бавното нахлуване на руснаците в Донбас продължава. Освен цялостно преодоляване на Северодонецк, те се пробват да генерират и атака против различен значим град - Славянск.

А Владимир Путин предложи нов прочит на това какво вършат руснаците в Украйна и по какъв начин дейностите му приличали на тези на цар Петър Велики.

„ Петър Първи води Северната война 21 години. Изглеждало е, че се бие с шведите и откъсва територии. Нищо не е откъсвал, той ги е прибирал. По всичко проличава в този момент се пада на нас да връщаме и укрепваме територии. Тези полезности съставляват основата на нашето битие и ние ще се наложим и ще решим дилемите, пред които сме изправени”, съобщи той.
ТЕМА преди 53 минути 415 преди 15 часа 1771 преди 18 часа 589
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР