До 200 лева глоба може да отнесе екипът на Васко

...
До 200 лева глоба може да отнесе екипът на Васко
Коментари Харесай

Глобяват Кеца за катастрофата! „Силна катастрофа беше, колата до половината я няма

До 200 лв. санкция може да отнесе екипът на Васко Кеца за злополуката на автомагистрала " Тракия ", научи HotArena.

По време на удара Кеца се вози на предната седалка. Пътна полиция е съставила протокол за злополуката на " Тракия ". Вероятно за случая ще бъде санкциониран водачът на артиста, защото виновността е постоянно на този, който е откъм гърба и не е спазил нужната отдалеченост. По закон за произшествие поради придвижване с несъобразена скорост и неспазване на отдалеченост глобата е до 200 лева и лишаване на 3 точки от контролния ваучър.

" Силна злополука беше. Така ме боляха краката, че не можех да вървя и не ми беше до нерешителност, забравих за уплахата ", разяснява Васил Найденов.

Въпреки тежкият удар на пътя Кеца бързо се изправя на крайници и още същата вечер изнася концерт в Казанлък. " В болничното заведение споделиха, че не съм пукнал краката, само че съм имал проблеми, сътрудника ми е със спукано ребро. Но при такава мощна злополука минахме метър, и то доста минахме метър, тъй като колата до половината я няма ", описа Найденов. Лекарите в болничното заведение в Казанлък откриват, че има травма на коляното, само че макар болките той упорства да излезе на сцената.

Васко Кеца описа и по какъв начин тъкмо се е стигнало до неприятния случай. " Пред нас караше доста прекрасен " Мерцедес ", нов модел, и в един миг внезапно понижи, а отдясно имаше тир и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в тира, или в мерцедеса, тъй като той понижи внезапно скоростта най-малко с 40-50 км/ч по-малко и автоматизирано се случи това ", върна лентата обратно Найденов.

Той признава, че не за пръв път му се случва да има случай и скоро по-късно да изнесе концерт. " Преди години ми се случи да ме удари стъкло, което падна от четвъртия етаж. Заби се в гръбначния ми дирек и се наложи да ме оперират. Не можех да вървя обикновено, тъй като беше обиден нерв. Но трябваше да изляза на сцената и да пея на някакви бригадири ", спомни си изпълнителят на " Телефонна обич ".

" Дай Боже, този случай да ми е за финален път ", пожела си Найденов. Ние също му го желаем, както и на всички останали водачи, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР