До 20 души остават в неизвестност след срутването във вторник

...
До 20 души остават в неизвестност след срутването във вторник
Коментари Харесай

Около 20 души остават в неизвестност сред срутването на моста в Генуа

До 20 души остават в неопределеност след сриването във вторник на моста Моранди в Генуа, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на изказване на основния прокурор на северозападния италиански град Франческо Коци. За първи път през днешния ден италианските управляващи изнесоха на процедура информация какъв брой хора вероятно може да са в неопределеност в резултат на тежкия случай.

Все още не е ясна ориста на 10 - 20 души, заяви прокурор Коци. Спасителната интервенция продължава трети ден, като екипите не престават да разчистват и търсят оживели измежду отломките.

Полицията в това време намали доказания брой на починалите от 39 на 38, съобщи Ройтерс. До момента се знае, че четирима от починалите са французи, като тази информация е доказана и от френските управляващи.

Около 7% от мостовете във Франция евентуално са застрашени от срутване, в случай че не се подхващат дейности по ремонт и подсилване, оповестиха в това време френски специалисти, съобщи РИА Новости. Те оферират да бъде върнат " екологичния данък ", средствата от който би трябвало да се излозват за ремонт на инженерни уреди.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР