До 20 декември трябва да стане ясно, каква ще бъде

...
До 20 декември трябва да стане ясно, каква ще бъде
Коментари Харесай

До 20 декември ще бъде избран нов БТР за пехотата

До 20 декември би трябвало да стане ясно, каква ще бъде новата бронирана машина на пехотата. Изборът е сред 4-ри компании от Германия, Финландия, Франция и Швейцария. Едно от условията е оръдието на БТР-а да е 30-милиметрово, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама 
Николай Минков посети заводите на белгийската " Кокерил груп ", която създава воъръжението, взаимно с препоръчаните от четиримата претенденти машини, позволени до състезанието.

Според изискваният на състезанието България би трябвало да получи 150 бронетранспортьора, на стойност 1,464 милиарда лв. в продължение на 12 години. За първи път обаче механизираните пехотни подразделения минават към по- мощно въоръжение по стандартите на НАТО.

Така наподобява 30 милиметровото оръдие, с което би трябвало да бъде оборудвана новата бойна машина на пехотата. То се инсталира в военен купол, съчетаем с всички типове модерни БТР-и в света. Основното му произвеждане е основано в Белгия и Франция.

Беър Мидкиф- вицепрезидент на компанията по продажбите: Всъщност огромното предимство за българската войска е модулната ни идея. Ние можем да приспособяваме разнообразни по диаметър оръдия от 30 милиметрови до 105 на разнообразни машини. Ако армията се нуждае от по-голям диаметър, тъй като желаете да атакувате по-тежки цели като бункери, просто сменяте оръдието, без да се постанова да купувате нови БТР-и. Това ви икономисва доста средства и време за образование на военнослужещите.
Смяната на оръдието с друго, по-мощно, може да стане за по-малко от 20 минути.

Това е индустриалната линия, от която дневно излиза по 1 купол, а на месец- по 20.

Компанията е създала и нов вид брони за БТР-и, които ги вършат съвсем изцяло неуязвими за директни попадения. Безкомпромисна система за сигурност следи всеки индустриален развой.

Беър Мидкиф- вицепрезидент на компанията по продажбите: Целият програмен продукт се тества. Всеки подробност, всеки комутатор, всеки съставен елемент, с цел да сме сигурни, че всичко е изрядно.
Проверява се и прецизността на оръдието.

Това е системата, на която се тестват куполите преди да бъдат инсталирани към бойните машини.

Амбицията на компанията е да открие произвеждане у нас, освен за потребностите на армията, само че и за експорт.

Беър Мидкиф- вицепрезидент на компанията по продажбите: Ако сключим контракт единствено за 6 месеца ние можем в България да стартираме цялостно произвеждане и да сглобяваме бойни куполи.
От компанията оферират цялостно образование на инструктори, стрелци, водачи на машините и командири. То варира от тренировки посредством тренажори и симулатори до огнева подготовка на стрелкови полигони. Мобилни версии на симулаторите, основани на камиони, могат да обезпечат спомагателна подготовка на военнослужещите в самите поделения или на терен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР