До 2 август, петима от вас имат шанса да спечелят

...
До 2 август, петима от вас имат шанса да спечелят
Коментари Харесай

Huawei и MultiSport стартират спортно предизвикателство с вълнуващи награди

До 2 август, петима от вас имат шанса да завоюват Huawei Watch GT2e, Huawei Free Buds 3i, Huawei Band 4 или Huawei Smart Scale с изобретателно спортно видео

Популярният състезателен бранд MultiSport и софтуерният колос Huawei, който все по-активно завзема водещи позиции на пазара на носими устройства, започват дълготрайно партньорство за по-пълноценни спортни преживявания на своите клиенти. В своята първа взаимна самодейност те провокират дейните запалянковци да снимат обичания си спорт и да станат звезди с атрактивни награди от Huawei и изява на снимачната площадка на MultiSport@Home. Независимо дали пожеланият способ да поддържате здрав дух в крепко тяло е в зала или навън измежду природата, възползвайте се от летните слънчеви лъчи и покажете своята пристрастеност!

Всеки собственик на дейна карта MultiSport може да се включи в това съревнование. Единственото, което би трябвало да се направи, е да се снима малко видео (до 2 минути), което по изобретателен метод да показа освен вас, само че и желания от вас спорт. След това бързо и елементарно видеото се разгласява на Фейсбук страницата на MultiSport или в Instagram с хаштаг #MultiSportЗвезда и #HuaweiBulgaria. Покажете по настоящ метод своята обичана спортна интензивност до 02.08.2020 и можете да спечелите спортни новаторски софтуерни награди от Huawei.

Петимата участника с най-хубави видеа ще станат същински звезди от спортния екран като се включат в снимането на видео подготовка от MultiSport@home с инструктор от партньорската мрежа на MultiSport. „ Златният медалист " ще получи не какво да е, а най-новият модел смарт часовник на Huawei - Huawei GT 2e, който може да наблюдава вашите резултати в над 100 интензивности! Също по този начин може да мери кислородната сатурация на кръвта, пусла, равнището на стрес и качеството на съня ви и да дава скъпи препоръки за усъвършенстване на резултатите. Второ, трето и четвърто място ще получат надлежно ултрамодерните безжични шумоизолиращи Huawei Free Buds 3i, тънката и комфортна спортна гривна Huawei Band 4 и умният кантар Huawei Smart Scale.

Видеото, събрало най-вече реакции в обществените мрежи, ще бъде 5-тият победител в акцията „ Стани MultiSport звезда " и ще получи също спортния Huawei GT 2e.

Всички награди са част от непрекъснато обновяващата се екосистема на Huawei, която работи в посока тактиката на марката за " Seamless AI Life " във всички сюжети - в тази ситуация за здравословно спортуване. Всички устройства от наградния фонд на предизвикването на MultiSport и Huawei се свързват с приложението Huawei Health, налично в трите най-големи магазина за приложения - Huawei AppGallery, Гугъл Play Store и Apple AppStore.

Пълни условия на акцията може да прочетете тук .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР