До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе

...
До 16 февруари всеки, който иска да подари на себе
Коментари Харесай

Евтини билети до редица европейски дестинации

До 16 февруари всеки, който желае да подари на себе си и половинката си сантиментално странствуване за Деня на влюбените, или просто възнамерява идващото си пътешестване може да го направи на специфична цена с „ България Ер “ и акцията " Любовта те кара да летиш ".

Полетите от София до античната Атина са на цена от 40 EUR за еднопосочен билет, а до Виена - градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика, стартират от 49 EUR еднопосочно и от 88 EUR в двете посоки. И то с включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, спомагателна дамска чанта или чанта за преносим компютър, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и особено предложение за влюбените, които желаят да усетят величието на Русия. От 220 EUR в двете направления стартират цените на билетите сред София и новата дестинация на „ България Ер “ Санкт Петербург. Срещу 209 EUR може да бъде запазен двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата съветски града са включени с изключение на ръчен багаж, по този начин и чекиран куфар до 23 кг, паралелно с всички останали похвали от превозвача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР