До 15 юли всички притежатели на Mastercard®, издадена чрез Pay

...
До 15 юли всички притежатели на Mastercard®, издадена чрез Pay
Коментари Харесай

Притежателите на Mastercard, издадена чрез Pay by Vivacom, могат да спечелят над 1100 награди

До 15 юли всички притежатели на Mastercard®, издадена посредством Pay by Vivacom могат да вземат участие за продобиване на страхотни награди. За задачата те би трябвало да запазят своята Mastercard® в онлайн магазин и да извършат покупка с нея. Това ще ги включи автоматизирано в лотария за eлектрически мотоциклет, пакет за лятна отмора в смарт кемпер, смарт устройство за дома или абонамент за EON мобилно приложение за период от 3 месеца.
Кампанията е част от промоционалната акция на Mastercard Pay and Get Rewards „ Интелигентни заплащания ”, повече информация можете да видите. Тя ще се организира в границите на 3 интервала: от 15 април до 15 май 2021 година, от 16 май до 15 юни 2021 година и от 16 юни до 15 юли 2021 година Печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени след края на всеки от стадиите.
В акцията може да взе участие всеки собственик на карта Mastercard, издадена посредством Pay by Vivacom, който я резервира и извърши онлайн заплащане с нея в съответния интервал на акцията. Потребителите на Pay by Vivacom могат да усилят възможностите си в томболата като резервират виртуалната или физическата си карта допълнително от обичаните си онлайн магазини и вършат покупки с нея.
Освен за онлайн извършване на покупки, цифровият портфейл Pay by Vivacom дава опция за осъществяване на безконтактни заплащания със смарт телефон на ПОС терминал, мигновени преводи на пари сред потребителите на приложението и банкови прехвърляния до IBAN в българска банка или банка в Европейски Съюз.
Повече информация за EON мобилно приложение можете да откриете.
Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by Vivacom и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР