До 13 декември се очакват сурвачки и рисунки за участие

...
До 13 декември се очакват сурвачки и рисунки за участие
Коментари Харесай

Конкурс определя най-красивата сурвачка в Стара Загора

До 13 декември се чакат сурвачки и рисунки за присъединяване в обичайния конкурс на община Стара Загора и Центъра за поддръжка за личностно развиване.
Сурвачките би трябвало да са направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да демонстрират умения за направата им. Ще бъдат оценени сръчността и познанията за коледните и новогодишните традиции в България.
С до две произведения без ограничавания в жанра - живопис и графика могат да се включат и дребните художници. Изискването е рисунките да са във формат 35/50 см (без паспарту).
Произведениятат трбва да са съпроводени с информация за трите имена на ученика, класа, учебното заведение, точния адрес и телефон. Участниците са разграничени в две възрастови групи: от първи до четвърти и от пети до седми клас.
Желаещите да се включат могат да занесат или изпратят творбите си в постройката на Центъра за поддръжка за личностно развиване на ул. „ Захарий Княжески” 71, ет.3. Резултатите от състезанието и награждаването на отличените произведения ще бъде на 19 декември от 14:00 часа в залата на центъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР