До 13 часа се очаква летище Пловдив да бъде отворено,

...
До 13 часа се очаква летище Пловдив да бъде отворено,
Коментари Харесай

Какво се случва в момента на затвореното за полети летище Пловдив

До 13 часа се чака летище Пловдив да бъде отворено, оповестиха за БЛИЦ от aеропорта. В момента цялата налична техника и към 10 служащи почистват цялата повърхност на пистата, която е към 6 км. Почистват се паркинги и други уреди.

Отмененият от през вчерашния ден полет за Москва, поради неприятното време, би трябвало да се реализира през днешния ден. Пътниците, които са преспали на хотел, към този момент са на летището и чакат то да бъде разчистено. Първо ще кацне аероплан от Кишинев, с пасажери от Москва, а тези, които са тук, ще излетят за съветската столица. Полетът е на Siberia Airlines и е под наем, обясниха още за БЛИЦ от летището

Относно 130 български пасажери на " Райънеър " които са блокирани в Тимишоара, а трябваше да кацнат в Пловдив, от управата оповестиха, че нямат информация и би трябвало да се пита в Тимишоара.

БЛИЦ напомня, че нашенци изживяват същински призрачен сън. Над 130 български пасажери на " Райънеър " са блокирани към този момент 12 часа на летището в Тимишоара, където кацнали вместо в Пловдив!

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР