До 12:53ч Луната се движи на празен ход. Нищо съществено,

...
До 12:53ч Луната се движи на празен ход. Нищо съществено,
Коментари Харесай

Загадъчен и мистичен ден

До 12:53ч Луната се движи на луфт. Нищо значително, значимо и ново не започвайте. Нещата ще вървят мъчно. Не подписвайте контракти, не купувайте нищо.

Луната е в символ Водолей до 12:53ч

Могат да се случат непредвидени и изненадващи неща. Рутинната работа е досадна, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни, само че доброжелателни. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 12:53ч Луната минава в символ Риби.

Продължава 13 лунен ден до 19:20ч на 12 септември (от 18:50ч на 11 септември)

Този ден се явява като продължение на предния и също е мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. Възможно е да научите нещо незнайно ви до момента. Сега идват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила.

Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава огромен късмет да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота ви, които към този момент сте претърпели. Като цяло към този ден би трябвало да се подхожда с нужното внимание и съвестност. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Не изоставяйте започнатите каузи. Енергия за тяхното довеждане докрай има задоволително.

От позиция на силата 13-ия лунен ден ние възобновяваме нашия енергиен запас, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната в първите две етапи на Луната сила към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Лош знак на този ден са болки в стомаха - те демонстрират, че вашите дейности не са верни.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Може да се подстригвате, само че в случай че го правите сами вкъщи, независимо. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:20ч на 12 септември до 19:46ч на 13 септември

26 безоблачен ден – Ден, в който може да получите дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях, нещо, за което те от дълго време са мечтали и доста ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе берекет за целия месец. Добре е мъжете да създадат подарък на своите дами, да им се възхищават и да ги зарадват с някое подаръче, което да ги ощастливи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР