До 10 юли ще бъде удължен срокът за кандидатстване в

...
До 10 юли ще бъде удължен срокът за кандидатстване в
Коментари Харесай

Удължаваме срока за кандидатстване в „Мениджър на годината 2020“

До 10 юли ще бъде продължен срокът за кандидатстване в тазгодишното издание на състезанието " Мениджър на годината ". За следващ път записваме висок интерес за присъединяване и защото това е единственото по рода си съревнование за висши мениджърски достижения, в които спечелилите се излъчват по ясни критерии след нескончаем асортимент по самостоятелна и одобрена методология, даваме късмет на повече бизнес водачи да се включат в конкуренцията като осигуряваме още 10 дни за подготовка и изпращане на документите за регистрация.

За присъединяване в състезанието може да кандидатства всеки върховен управител, който:
Управлява компанията, за която работи най-малко от две години и най-малко 6 месеца годишно обитава в България /към датата на подаване на документите/.Бизнес организацията, която управлява има най-малко 20 млн. годишен оборот или 50 души личен състав.
Припомняме, че:
Финансовата оценка в състезанието се слага на база резултатите от предходните три финансови години – 2019, 2018 и 2017 г.Участието не е обвързано с такси. „ Мениджър на годината “ е конкурс без финансови задължения от страна на включващите се в конкуренцията ръководители.
Кандидатствайте или номинирайте Вашия изпълнителен шеф до 10 юли, 2020 година

Регистрирайте се в  сайта на състезанието, с цел да получите формуляр за присъединяване.

Попълнените документи се одобряват на [email protected].

 

Очакваме Ви измежду спечелилите!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР