До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата,

...
До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата,
Коментари Харесай

Община Разград очаква предложенията на гражданите за Плана за интегрирано развитие

До 10 юли се удължава срокът за попълване на анкетата, която е един от методите за подготовка на стратегическата част на Плана за интегрирано развиване на община Разград за интервала 2021-2027 година, оповестиха от общинската администрация.

Анкетата трябваше да е годна до през днешния ден, само че поради изключителната епидемиологични обстановка и с цел да получат опция повече поданици на общината да изразят своето мнение за развиването ѝ, срокът е продължен. Тя може да се попълни онлайн на уеб страницата на общината, на книжен притежател във фронтофисите на общината , в кметствата и кметските наместничества по обитаеми места, както и в Областния информативен център.

Освен оферти от попълнените анкети, в Плана за интегрирано развиване на община Разград ще влязат и оферти, направени на следващи публични разисквания.
С изработването на Плана е ангажирана работна група от специалисти в общинската администрация, чийто ръководител е заместник-кметът Добрин Добрев. Консултантска поддръжка оказва и Институтът за ръководство на стратегии и планове, показват от общинската администрация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР