днополовите връзки отдавна не са табу, особено в Холивуд.Сайтът разказва

...
днополовите връзки отдавна не са табу, особено в Холивуд.Сайтът разказва
Коментари Харесай

Любов с 32 години разлика, историята на майката на Чарли от "Двама мъже и половина" и нейната любима

днополовите връзки от дълго време не са табу, изключително в Холивуд.

Сайтът споделя за малко познатата любовна история на две актриси, които потвърждават, че за същинската обич няма пол, години или разлики.

Това са 77-годишната звезда от паметния сериал "Двама мъже и половина ", Холанд Тейлър, която изигра ролята на Евелин Харпър - майката на Чарли и Алън и 45-годишната сполучлива актриса Сара Полсън.

Те споделят, че любовната им история стартира в обществената мрежа Twitter.

Двете в действителност се срещнали още преди 10 години на вечеря, само че едвам през 2015 година се свързват наново в Туитър, където Холанд за първи път изпратила известие до Сара.


"Как се срещнахме... Това е дълга история, която стартира от дълго време, тогава нямах връзка. Срещнахме се на филантропична вечеря, проведена в къщата на актрисата Марти Плимптън и незабавно се появиха искри ", спомня си Сара, която в изявление за 2016 година година призна, че Холанд е най-красивата жена, която е виждала, макар разликата от 32 години.

Връзката им е рядка и постоянна и оцелява в една холивудска среда, в която взаимоотношенията се разпадат постоянно, бързо и елементарно. Сара Полсън ще бъде на октомврийската корица на списание Harper's Bazaar и точно там разкрива детайлности от извънредно персоналните си връзки с Холанд Тейлър. Тя споделя по какъв начин двете се оправят с рецензиите по отношение на 32-годишната разлика в годините им.

"Понякога е мъчно да се справяш с рецензията, не съм специалист, само че значимото е да не не помня на кого числя се - на Холанд, на кучето ми, на най-хубавата ми другарка и на сестра ми. "

"Хората се опасяват от смъртността и преходността, доста от тях считат, че да остарееш значи да престанеш да имаш всякакво предпочитание - за живот, за обич, само че се веселя, че рядко срещаме рецензия и отрицателни отзиви. Всеки, който каже нещо неприятно за човек, който обичам или се държи неуважително с него, ще види неприятната ми страна. ", заканва се актрисата.

"Когато хората ме виждат с Холанд, те мислят, че имам контузии, свързани с детството, свързани с майка ми. Тук няма скрити планове, ние се грижим една за друга. Имам шанс да съм в контакт с някой, който е по-опитен и по-умен от мен ", заключва тя.

Полсън е коментирала и преди своята връзка: "Моите сантиментални избори не са стандартни и може би тъкмо това ги прави толкоз "завладяващи и забавни " за другите хора. Ако те бяха подчинени на това, което се чака от обществото, щях да се усещам доста нещастна. Мога да кажа сигурно, че съм влюбена и любовта ми е ориентирана към Холанд Тейлър. "

От 2004 година до 2009 година Сара има връзка 62-годишната Шери Джоунс, само че се разделят, тъй като се оказало, че имат огромни разлики във възгледите.

„ Бях на 34 години, когато се разделихме, чудех се какво да върша. Тя беше на 52 и беше доста по-спокойна, тъй като имаше съществени връзки преди мен. Емоционално бях доста по-нестабилна от нея, само че останахме в положителни връзки и след раздялата останахме другари, " споделя Сара.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР