ДНК експертиза трябва да каже категорично чий е откритият труп

...
ДНК експертиза трябва да каже категорично чий е откритият труп
Коментари Харесай

ДНК експертиза ще потвърди дали намереното тяло е на 24-годишния Станислав

ДНК експертиза би трябвало да каже изрично чий е откритият мъртвец на жп линията сред селата Войводиново и Скутаре. Това обясниха от полицията в Пловдив. Оттам не могат да потвърдят дали откритото тяло е на 24-годишния Станислав Станев, който изчезна от 12 август, като това ще стане ясно след резултатите.
Прочетете още
Както TrafficNews първи съобщихме, тялото на момчето бе открито през вчерашния ден на жп линия край Пловдив. Тялото на младежа е било обезобразено. Край него са открити телефона му и персонални движимости. 

Младият мъж беше в неопределеност близо пет дни, а другари и родственици го издирваха на всички места. Негови другари, с които е живял на квартира в " Кючук Париж ", споделиха, че Станчев  им е оставил записка.

„ Разбрах, че е липсващ в събота. Оставил ми е записка в 6:45 часа, в която написа, че просто си потегля и ми благодари. Няма други детайлности. Оставил съм бележката в полицията ”. Това описа преди дни съквартирантът на изчезналия млад мъж.

Младежът е  от село Трилистник, а живял на квартира в Пловдив в регион „ Южен “ от няколко месеца. Три месеца си търсил работа, само че без триумф. Сметките за квартирата в “Кючук Париж ” ги покривал Теодор. В деня на изгубването си Станислав е оставил в квартирата персоналните си документи и облеклата си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР