Дните на силата са най-благоприятните дни от месеца, в които

...
Дните на силата са най-благоприятните дни от месеца, в които
Коментари Харесай

Дни на силата през март 2021

Дните на силата са най-благоприятните дни от месеца, в които ще имаме шанс в една или няколко области от живота едновременно. Ето кой от дните на март ще ни донесе най-вече позитивна сила и по каква причина.
03.03 - огледална дата
Огледалните дати са дни, в които числата ръководят света. Този път Тройката ще бъде отпред. Това е духовно число, което ръководи нашето схващане и стремежи. На този ден ще бъде потребно да се занимавате с духовни практики, да останете в усамотение и да придобиете нови познания.
14 и 16 март - дните на растежа на луната в Овен
14, 15 и 16 март - първите дни на възходящата луна в Овен. 15-то число не беше включено в листата с дните на властта, тъй като на този ден е преходът на Меркурий в Знак на Рибите. Това ще направи деня един от  петте най-опасни през март. Ето за какво единствено 14-ти и 16-ти са дните на силата. Това са идеални дни за работа, финансова активност, извършване на покупки. Най-важното в наши дни е да не бъдете мързеливи и да не отлагате значими неща за по-късно.
 Какво да чакат дамите от първата седмица на март съгласно зодията Какво да чакат дамите от първата седмица на март съгласно зодията
През март 2021 година смяна към по-добро чака мнозина и астролозите предлагат дамите да не се двоумят с трансформацията. Желанието д...
20 март - пролетно равноденствие
На 20 март в 12:37 ч. Земята ще направи тъкмо една четвърт от оборота към Слънцето, започвайки от деня на зимното слънцестоене. Това ще бъде ден на естетика сред слънчевата сила и силата на Земята. Всичко ще бъде допустимо най-положително. На 20-ти доста хора ще придобият религия в себе си и ще могат да гледат на света по друг метод, забравяйки за проблеми и неприятности. Слънчевата сила ще ни помогне да повярваме в себе си и ще ни накара да се отървем от страховете и комплексите, ще ни подари с благотворителност, почтеност и неприкритост.
30 март - лунен перигей
Перигей е позицията на Луната, при която тя се доближава до Земята допустимо най-близо. Това се случва релативно постоянно, само че този път ще намалее и ще се озове в зодия Скорпион. Това е доста удобна позиция, в която хората са въодушевени. Много от нас ще имат нова мотивация на този ден. Поради приближаването на Луната към Земята, креативното въздействие на нощната звезда върху нашата сила ще се усили с най-малко 15-20 %. Трябва да се означи, че идващият ден също ще бъде удобен, само че не същият като 30 март. По един или различен метод, месецът ще приключи с ярка и позитивна нотка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР