Дните на Путин са преброени. Собствените му хора ще го

...
Дните на Путин са преброени. Собствените му хора ще го
Коментари Харесай

Руски интелектуалец: Краят на Путин дойде

Дните на Путин са преброени. Собствените му хора ще го смъкват, тъй като не могат да понасят повече цялата страна да е негов пленник ", споделя в изявление за Дойче Веле съветският интелектуалец Артемий Троицки.

Путин няма да издържи дълго време. Собствените му хора ще го смъкват, тъй като не могат да понасят повече, че цялата страна е негов пленник - негов и на още няколко негови поддръжници като Медведев, Патрушев и Пригожин.

Така че Путин скоро ще бъде изведен от Кремъл, само че режимът ще претърпи минимални промени.

На мястото на Путин просто ще се появи някой, с който Западът ще може да договаря. Защото Путин към този момент е изцяло непотребен. Той не е кадърен да се контракти. Краят му пристигна. Що се отнася до Мишустин, Собянин, Набиулина... По принцип има хора, които не са се компрометирали прекалено много. Те ще могат да седнат на масата за договаряния.

Може би ще има опрощение (към Украйна - бел. ред.) на думи, допуска Троицки. Денацификацията на Германия постоянно се дава за образец. Както е известно, това лиши доста време и явно имаше позитивни резултати. Но стана в действителност под външен надзор и окупация на Германия.

Невъзможно е да се окупира Русия и да се вкара външно ръководство.

Русия към този момент е фашистка страна. Хората просто ще се сърдят, ще си мислят, че са били още веднъж ощетени, несправедливо ощетени, ще ненавиждат другите. Не мисля, че в нашата страна е допустимо каквото и да било национално смирение.

Руският интелектуалец, публицист и музикален критик Артемий Троицки напуща Русия през 2014 година. Той следи съветския културен живот в страната и в чужбина и следи в детайли събитията към войната в Украйна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР