Дните на Нина Добрев като необвързано момиче официално приключиха! Самата

...
Дните на Нина Добрев като необвързано момиче официално приключиха! Самата
Коментари Харесай

Най-успешният сноубордст в историята открадна сърцето на нашата Нина Добрев

Дните на Нина Добрев като необвързано момиче публично завършиха! Самата актриса удостовери, че още веднъж се е впуснала в дебрите на любовта и даже издаде коя е половинката. Нашенката показа, че се среща с най-успешния сноубордист за всички времена Шон Уайт, прочут с прякора си Летящия домат. От поста на 31-годишната Нина в “Инстаграм” излиза наяве, че двамата са изолирани дружно и тя даже се е погрижила за прическата на новия си обичан.
View this post on Instagram
Adding to resume: hairdresser

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on May 28, 2020 at 4:28pm PDT
По всички проличава, че сега Нина е на върха на щастието, тъй като цялото й лице сияе, даже без капка грим. Трикратният олимпийски първенец в дисциплината халфпайп от Торино 2006, Ванкувър 2010 и ПьонгЧанг 2018 също показа фотография с Добрев в обществената мрежа, като я похвали, че почтено е заместила фризьора му.
View this post on Instagram
A post shared by Shaun White (@shaunwhite) on May 28, 2020 at 3:21pm PDT
Според слуховете любовта сред Нина и Шон се е зародила още при започване на март, когато са видяни да карат дружно колела по улиците на Малибу. През април пък сноубордистът е бил „ заловен “ от папараци да напуща дома на актрисата в Лос Анджелис. Техни близки удостоверяват, че влюбените гълъбчета прекарват отлично времето си дружно, а карантината ги е сближила още повече.

woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР