Дните на Маркъс Рашфорд изглеждат преброени на „Олд Трафорд“ с

...
Дните на Маркъс Рашфорд изглеждат преброени на „Олд Трафорд“ с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед замества Маркъс Рашфорд с голямата звезда на Евертън

Дните на Маркъс Рашфорд наподобяват преброени на „ Олд Трафорд “ с оглед развоя на актуалната акция и влошаващата му се форма. Mirror даже си разреши да разгласява информацията, че в Манчестър Юнайтед даже към този момент обмислят кой ще го замести, акцентирайки огромната звезда на Евертън Ришарлисон.

Бразилецът от дълго време оглавява трансферните описи на редица европейски грандове, само че по една или друга причина продължава да се подвизава на „ Гудисън Парк “.

Проблемите в лагера на „ карамелите “ обаче към този момент доближиха нови дълбини, като даже тимът не е сигурен за оцеляването си във Висшата лига.

Бразилският национал надали ще се помирява още дълго със статута на новобранец в британската Висша лига, тъй че възможна оферта от Юнайтед би си коствала да се обмисли от негова страна.

Междувременно самият Рашфорд ще би трябвало да си потърси нов тим, тъй като към този момент стартира да губи и мястото си в селекцията на Гарет Саутгейт, а Световните финали наближават с всеки минал месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР