Дни след старта на сезон 7 на Сървайъвър“ предаването за

...
Дни след старта на сезон 7 на Сървайъвър“ предаването за
Коментари Харесай

Ваня Джаферович посече хейтърите: Имам проблем!

Дни след старта на сезон 7 на " Сървайъвър “ предаването за търсачи на мощни чувства по БТВ е едно от най-коментираните у нас. Това е както поради участниците, по този начин и поради новия водещ. Много от мненията са свързани с това, че Ваня Джаферович, който е хърватин, не приказва съвършен български.

Той реши да показа мнението си за първи път по тази тематика. Направи го при започване на последния родов съвет пред участниците. Тази година снимането на риалитито върви съвсем по времето, в което са и излъчванията, може би с дни разлика. Самият Джаферович завоюва сезон 5 на риалитито, а преди една година бе водещ на къса графа.

" Сега няма да приказвам като водещ. Искам да бъда Ваня Джаферович. Искам да бъдем откровени и вие по отношение на мен, и аз по отношение на вас. Ще ви кажа. Аз съм бил от вашата страна. Знам какво е да си участник в " Сървайвър “. Знам за всичките компликации, през които преминавате. Но на мен също не ми е елементарно. Ние вървим в действително време. Аз примерно имам проблем с българския език. Бъркам думите, случва ми се да дублирам някои неща. " Л “-то не ми е най-хубавото “, показа той.

Ваня даде образец по какъв начин споделя " гЛупости “ с по-различно звучащо " Л “. " Това е огромен проблем. Вие разбирате ли ми като приказвам? “, попита водещият, а участниците му дадоха отговор позитивно и го помолиха да каже и думата " гЛаден “.

" Имаме един спор. Ние следим мненията на феновете. Освен, че споделят, че аз не приказвам добре. Ще се опитам да се оправя, да стартира да приказвам по-добре. Дебатът е дали името на едно от племената е вярно да се написа " воЙни “ или " воИни? “.

Тук актрисата Златимира Опрова му сподели: " С " И “ доста ясно “.

" С " И “? Аз ревизирах, имам един лингвист в Българска академия на науките. Той ми сподели, че са дублетни форми и могат и по двата метода да се изписват. Така че изписваме го вярно, уважаеми фенове “, затвори тематиката Джаферович.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР