Дни след смъртта на футболната легенда Диего Марадона в родината

...
Дни след смъртта на футболната легенда Диего Марадона в родината
Коментари Харесай

Нови разкрития: Дни преди смъртта си Марадона побеснял и уволнил личния си лекар

Дни след гибелта на футболната легенда Диего Марадона в родината му не стопират с разкрития за последните дни и часове от живота му.

Разпитите на проверяващите се натъкнаха на още една забавна детайлност, която може да даде повече изясненост към аргументите за гибелта на Божията ръка.

Местната осведомителна организация Telam разгласява изказванията на две лица от обслужващия личен състав на Марадона, които настояват, че дни преди гибелта си, 60-годишният някогашен футболист е буен при диалог с персоналния си доктор Леополдо Луке.

Свидетелите настояват, че Марадона е повишил звук, избутал е събеседника си, а най-после го е уволнил.

Припомняме, че Луке беше индивидът, който ръководеше последния престой в болница на Марадона, когато Дон Диего бе признат поради дехидратация, а по-късно опериран от хематом в мозъка.

Тогава Луке го предизвести обществено, че би трябвало да заобикаля мощното неспокойствие и никога да не пие алкохол, защото комбинацията му с медикаментите за възобновяване след хирургическата намеса, може да го убие и евентуално нарушение на лекарското наставление е вероятната причина за разногласието им.

Данни за свада сред Марадона и лекар Луке има и в показанията на готвачката на Марадона Милагрос Родригес която удостовери, че го е чувала да се кара с разнообразни хора в последните дни от живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР