Дни след настъпването на най-важния празник в китайския лунен календар

...
Дни след настъпването на най-важния празник в китайския лунен календар
Коментари Харесай

Ива Екимова отбеляза Китайската нова година - slava.bg

Дни след настъпването на най-важния празник в китайския лунен календар Жени Калканджиева, Краси и Димитър Калайджиев от последния сезон на „ Фермата”, Стефан А. Щерев, Павел Владимиров, журналистът Антон Стефанов, звездата от „ Откраднат живот” – Гергана Стоянова, Милена Шаркова, Дони Чачова, Боряна Баташова, изкусният повествовател и странник Маги Гигова, създателят на Банско Джаз Фест – доктор Емил Илиев, Посолството на Китайската национална република в България, представители на бизнеса, политиката и медиите поддържаха благотворителна самодейност в помощ на бедстващите хора в провинция Ухан, наранени от ковид.

„ Нашата страна е производител и експортьор на защитни и санитарни консумативи, от които сега има голяма и незабавна потребност в Ухан. Ние можем да окажем подпомагане и помощ на Китай за ограничение на болестта в този момент, незабавно. Затова желая да публикация старта на национална акция за незабавно събиране на средства и закупуване на медицински и защитни консумативи, които да се изпратят на бедстващите хора в провинция Ухан.” – съобщи в приветственото си слово Влад Гицоайка, формален представител на Маутай за България и добави, че информацията за набирателната сметка и събраните средства ще разгласява всекидневно във фейсбук страницата и уеб страницата на Маутай България https://moutai.bg.

Той показа разтърсващата история за пратка до бедстващия Ухан, минала през множеството трудности на спрени самолетни полети и осъществена благодарение на бизнес-партньори и елементи благодетели. Към гостите с признателност се обърна и господин Ян Дзиенцюн – политически консултант към Посолството на Китайската Народна Република в България. „ От името на посолството и хората в засегнатите от ковид региони в Китай, бих желал да изкажа откровената си признателност и почитание към приятелите от всички сфери на българското общество, присъстващи на това събитие. С вашата поддръжка работата по попречване и надзор на епидемиите в Китай няма да бъде самотна битка, а активност, в която всички ние ще сме обединени и дружно!” – акцентира съветникът и благодари особено на J&M България, за неуморните старания и съпричастност. Танц на солидарността извършиха три от преподавателките в Институт Конфуций, а вечерта бе потопена в екзотиката на най-мистериозната напитка в света – Маутай. Водещ на събитието беше Ива Екимова.

Посланиците на марката от Nomadbarman Нели Димитрова и Александър Симеонов пресъздадоха културната интеграция сред нациите под формата на коктейл, в който преобладаващото наличие на екзотичната напитка бе обгърнато в прегръдките на българската роза. Красиво допълнение към прочувственото събитие бе най-новата козметична линия Pure Gold на Dony Cosmetics, основани на основата на розово масло и вода и чисто злато. Огнената напитка на дипломацията Маутай е знак на качество и авторитет в Китай и се популяризира в над 100 страни по света, а от скоро към този момент и в България. Високо-градусовият алкохол се създава от сорго – тип житна просвета, която устоя на засушавания и горещини, може да се отглежда в небогати почви и не съдържа глутен. Маутай е артикул трансформирал се в народен знак за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от обичайно произвеждане с вековни обичаи. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения балсам. В международен мащаб китайското байджу провокира същински пазарен взрив. В края на 2019-а година представителите на най-мистериозната азиатска напитка – Маутай се завърнаха от Китай с влиятелно самопризнание.
J&M получи следващата премията за „ Най-активен дистрибутор”. Огненият елексир участва на родния пазар от две години и към този момент получи втори приз за дистрибуция и разпространение на китайската просвета в България. Отличието бе връчено на публично събитие в Китай, където бяха поканени представители на марката от целия свят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР