Дни след кръщенето на принц Луис на 9 юни, от

...
Дни след кръщенето на принц Луис на 9 юни, от
Коментари Харесай

Защо са уникални официалните портрети от кръщенето на принц Луис

Дни след кръщенето на принц Луис на 9 юни, от двореца Кенсинтън разпространиха в обществените мрежи формалните портрети от събитието . По традиция, след церемонията в църквата и преди приема, който този път се състоя в резиденцията Clarence House в Лондон, фамилията и най-близките им позираха за няколко фотоси.

Фотограф на фотосите е Мат Холиак. Уилям и Кейт са се спрели навръх него поради фрагментите, които снима във връзка 70-та годишнина от брака на кралица Елизабет и принц Филип.

 Снимка 368504

Кадрите са неповторими минимум заради обстоятелството, че на тях зa първи път виждаме Меган Мaркъл , която е част от кралското семейство от два месеца. За разлика от нея, кралица Елизабет е огромният отсъстващ както на фотосесията, по този начин и на самото кръщене.

 Снимка 368505

Докато на фотосите в дни на събитието основното настоящо лице принц Луис бе все задремал, на портретите виждаме за първи път красивите му сини очи . Снимката на Уилям и Кейт дружно с трите им деца е първата публична в този състав.

 Снимка 368503

На едната обща снимка виждаме, че фамилията на Мидълтън има цифров превес пред това на принц Уилям . Родителите на херцогинята, сестра й Пипа с нейния брачен партньор, както и брат им Джеймс. От другата страна - Чарлз, Камила, Меган и Хари.

 Кръщенето на принц Луис в фотоси и обстоятелства
Кръщенето на принц Луис, Кейт и вуйна Меган

Какво се случи и какво - не

С всеки сходен мотив се затвърждава тезата, че принцовете Уилям и Хари и техните съпруги са тези, които ще поведат кралския двор по новия курс, където остарелите обичаи и предубеждения остават на назад във времето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР