Дни след като отпразнува 49-ия си рожден ден, Дейвид Бекъм

...
Дни след като отпразнува 49-ия си рожден ден, Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм безпроблемно шик, докато тръгват на почивка с Гордън и Тана Рамзи

Дни откакто отпразнува 49-ия си рожден ден, Дейвид Бекъм почерпи себе си и брачната половинка си Виктория Бекъм с двойно пътешестване до Испания с Тана и Гордън Рамзи.

Бившият футболист беше в положително въодушевление, когато беше видян тази събота, 4 май, да се ръкува с личния състав на летището с кутия скъпо вино под мишница. Дейвид носеше кафяво сако с копчета и чифт подобаващи панталони.

Той беше следван компактно от безпроблемна шикозна Виктория, облечена в черен блейзър и бели капри панталони, визия, която тя допълваше с чифт черни слънчеви очила и дребни обувки. Междувременно известният 57-годишен готвач и брачната половинка му Тана, 49-годишна, бяха тъкмо зад тях, а Гордън имаше небрежна фигура в черно сако и авиаторски нюанси.

Дългогодишните другари бяха всички усмихнати, до момента в който се насочваха към летището и към асфалта за пътешестване до региона на Валядолид в Испания, с цел да посетят винарна. Миналия месец звездата от „ Кухненски кошмари “ и другата му половинка участваха на стилния праз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР