Дни след като бе обявена за бъдещия най-млад милиардер на

...
Дни след като бе обявена за бъдещия най-млад милиардер на
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис Скот в интимна фотосесия

Дни откакто бе оповестена за бъдещия най-млад милиардер на света и се появи на корицата на Forbes, Кайли Дженър може да се похвали с още една - доста специфична и доста персонална корица.


Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 3:21 PDT


Това е първата обща фотосесия на Дженър и половинката й рапъра Травис Скот . Двамата са дружно от към година, само че към този момент имат и дъщеричка на няколко месеца.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:33 PDT

А в този момент към този момент си имат и куп професионални фотоси, които освен обиколиха света за броени часове, само че и ще паснат и на всяка рамка.

Публикация, споделена от @jordy_blogs на Юли 18, 2018 в 12:41 PDT

Като същински експерт, Кайли отива на снимачната площадка с огромен антураж. Травис обаче не се усеща на мястото си и това не остава неусетно. Той просто не обича да се снима, споделя Дженър пред GQ. Въобще не се и съмняваме, че жертвата той е направил само поради нея.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:19 PDT

А това, което свързва мощно двамата, не е взаимното им реципрочно въздействие. А това, което всеки от тях поотделно оказва върху всички останали хора. Пример за мнозина, инфлуенсъри - както и да ги назовем, все ще им пасне.

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Юли 17, 2018 в 11:34 PDT

А и началото на любовната им история е много крепко: Кайли и Травис се срещат на фестивала Коачела през 2017 година Той - като част от програмата, а тя - като фен. И тъкмо както в напудрените любовни филми, химията посред им пламва от раз .

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 11:04 PDT

И тъкмо в този миг рапърът прави своя най-стратегически и печеливш ход. " Моето турне продължава. Както ще създадем по въпроса, тъй като явно се харесваме? "

Множествено число още на първото виждане... Нали?! Кайли и за момент не се поколебава и потегля с него на турнето - незабавно, без багаж и здрав разсъдък, единствено с възприятията си. И оттогава, та до момента.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 9:36 PDT

41 седмици след Коачела се ражда щерка им Сторми. Травис Скот се оказва храбрец и очевидно не има вяра в " проклятието Кардашиян " , съгласно което дамите от фамилията провалят живота на своите мъже.

 Кайли Дженър, 900 милиона $ и една корица на Forbes
Тя е на път да стане най-младият милиардер в света

А е единствено на 20

Смелчага е и тъй като участва на раждането на щерка си . И не се тормози да си признае, че добре си е поплакал.

За разлика от него, Дженър плаче много постоянно, даже при дребни кавги с Травис. Но въпреки всичко, двамата към този момент се одобряват за същинско семейство, тъй че всичко си е в реда на нещата.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:09 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР