Дни след като бе обявена за бъдещия най-млад милиардер на

...
Дни след като бе обявена за бъдещия най-млад милиардер на
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис Скот с интимна фотосесия

Дни откакто бе оповестена за бъдещия най-млад милиардер на света и се появи на корицата на Forbes, Кайли Дженър може да се похвали с още една, доста специфична, персонална корица.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:09 PDT

Това е първата обща фотосесия на Дженър и половинката й рапъра Травис Скот . Двамата са дружно от към година, само че към този момент имат и дъщеричка на няколко месеца.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:19 PDT

А в този момент към този момент си имат и куп професионални фотоси, които освен че обиколиха света за броени часове, само че и са почтени за рамки над камината да вземем за пример.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 3:21 PDT

Като същински експерт, Кайли отива на снимачната площадка с огромен антураж. А Травис не се усеща на мястото си и това не остава неусетно на фотосите. Просто не обича да се снима, споделя Дженър пред GQ. Въобще не се съмняваме, че поради нея е направил тази жертва.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 5:33 PDT

А това, което свързва мощно двамата, е въздействието. Но не един върху различен, а на всеки един от тях върху останалите. Те са образец за мнозина, инфлуенсъри и както там желаеме да ги назовем. И любовната им история звучи много крепко.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 7:30 PDT

Кайли и Травис се срещат на фестивала Коачела през 2017 година Той - като част от програмата, а тя - като фен. Както в напудрените любовни филми, химията посред им пламва от раз . И тук рапърът прави своя най-стратегически и печеливш ход.

Публикация, споделена от GQ (@gq) на Юли 17, 2018 в 11:04 PDT

" Моето турне продължава. Както ще създадем ние по въпроса, тъй като явно се харесваме? ". Множествено число още на първото виждане?! Кайли и за момент не се поколебава и потегля с него на турнето. Веднага, без багаж и здрав разсъдък, единствено с възприятията си.

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Юли 17, 2018 в 11:34 PDT

И оттогава, та до момента. 41 седмици след Коачела се ражда щерка им Сторми. Травис Скот се оказва храбрец и очевидно не има вяра в " проклятието Кардашиян " , съгласно което дамите от фамилията провалят живота на своите мъже.

 Кайли Дженър, 900 милиона $ и една корица на Forbes
Тя е на път да стане най-младият милиардер в света

А е единствено на 20

Смелчага е и тъй като участва на раждането на щерка си . И не се тормози да си признае, че добре си е поплакал. За разлика от него, Дженър плаче много постоянно, даже при дребни кавги с Травис. Но, въпреки всичко, двамата към този момент се одобряват за същинско семейство, тъй че всичко си е в реда на нещата.

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Юли 17, 2018 в 10:25 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР