Дни след като Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори,

...
Дни след като Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори,
Коментари Харесай

Капитанът на националния по кикбокс излиза срещу майстор на спорта от Беларус

Дни откакто Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори, завоюва следващата си шампионска купа в Бургас, в този момент той следва да зарадва почитателите с нов дуел – този път на кръга на зрелищната галавечер SENSHI.

На 26 октомври от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна на арената на епичното бойно шоу капитанът на националите ни по кикбокс ще се изправи против доста тежък съперник от Беларус в дуел по разпоредбите на К-1 в категория до 75 кг. Тази среща ще е и една от основните за вечерта.

Павел Правашински – притежател на купата занаятчия на спорта кикбокс, първенец по кикбокс на Беларус за 2015 и народен първенец по муай тай за 2017 година, е идващото предизвикателство на пътя на Божилов. 29-годишният войник от Беларус е висок 181 см и има зад тила си два медала от Световната купа по кикбокс през 2015 година и 2016 година Завоюва и шампионски трофеи от професионални шампионати през 2015 година, 2016 година и 2017 година На 26 октомври той ще направи дебюта си на SENSHI против един от най-хубавите родни кикбоксьори.

Атанас Божилов, прочут още измежду почитателите като „ Наката “, е повторен международен първенец по кикбокс при експертите. През 2018 година завоюва шампионската купа от Kickboxing Grand Prix, а през април тази година, на второто издание на SENSHI, в дуел против различен мощен представител от Беларус Божилов сграбчи и международния пояс на WAKO PRO. 33-годишният войник от бургаския Семеен кодекс „ Самурай “ е първенец на Световната купа по кикбокс за 2017 година. През същата година печели сребро от Световното състезание по кикбокс за дилетанти, а през 2016 година и 2018 година печели две вицешампионски трофеи от Европейските шампионати по бойния спорт.

Многото достижения на Божилов и извънредно техничната му и атрактивна игра го вършат и един от обичаните бойци за почитателите на бойните спортове. На 26 октомври той ще се изправи на професионалния кръг на SENSHI за трети път, откакто предходните два пъти си потегли с купа в ръце. Дали третият път ще е също толкоз сполучлив за капитана на националите по кикбокс – предстой да забележим на зрелищното бойно шоу SENSHI на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна.

VIP маси и билети за зрелищната церемония могат да се закупят както от касите на залата, по този начин и от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР