Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата

...
Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата
Коментари Харесай

Sharleen Spiteri се вълнува от първата си среща с българската публика

Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата Sharleen Spiteri показа своето неспокойствие от идния концерт у нас, защото това е първо посещаване на групата у нас. Тя даде обещание на българските си почитатели ужасно празненство, което сигурно ще остане вечно в сърцата им.
Нека напомним, че електронният план Kvasir (https://youtu.be/_OxE1dOMS4U) ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas в зала 1 на НДК на 2 октомври. Концертът у нас е по покана на Loud Concerts.
Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim ( www.eventim.bg ) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории са от 65 до 120 лв., според от местоположението в зала 1 на НДК.
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
В зала 1 на НДК няма да се позволява внасянето на застрашаващи здравето рискови предмети. Забранено е също по този начин внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички почитатели под 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация. От уеб страницата www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за компаньон за концерта на Texas .
Декларацията може да бъде получена и от защитата на входа на зала 1 на НДК.
Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа на залата, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта гратис, само че с компаньон, попълнена декларация и без право на седящо място.
Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР