Дни преди началото на европейското си турне, Малума отново ни

...
Дни преди началото на европейското си турне, Малума отново ни
Коментари Харесай

Малума такъв, какъвто го искаме

Дни преди началото на европейското си турне, Малума още веднъж ни изненада прелестно. Колумбийският реализатор е на корицата на новия брой на списание Paper, за което е снимал специфична фотосесия.
 Снимка 429888

Кадрите са направени в Маями, директно преди Малума да замине за Португалия за фотосите на видеото към дуетната си ария с Мадона " Medellin ". Днес видеото към този момент има над 30 милиона гледания в YouTube, а изпълнителят съумя да си отвори още една врата към интернационалната сцена.

След триумфа на миналогодишното си турне F.A.M.E Tour, Малума е изцяло подготвен да изпълни още веднъж зали и игрища в Европа и Америка. Той съпоставя концертите си с двучасово кардио упражнение. Междувременно обаче, те са страхотна терапия за него, сподели той пред изданието.
 Снимка 429886

На сцената колумбиецът бързо влиза в облика на неприятното момче , по което дамите полудяват. Но държи да се знае, че това е негово алтер его. В последните две-три години то му донесе доста рецензии, най-много поради провокативните текстове. Това като че ли се трансформира в най-хубавата реклама.
 Снимка 429889

Почти толкоз добра, колкото фотосите в Instagram, които събират милиони лайкове. Малума е един от най-активните реализатори в обществената мрежа, а в случай че сме измежду неговите над 43 милиона почитатели, значи сме наясно за какво.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Май 20, 2019 в 12:58 PDT

А Хуан Луис, както е същинското име на изпълнителя, е радикално друг от имиджа на " pretty boy, dirty boy ". Да не не помни кой е в действителност и да бъде в мир със себе си най-вече му оказва помощ неговото семейство, което е компактно до него даже когато обикаля света.
 Малума, дуетът му с Мадона
Малума - момчето от Колумбия, за което всички приказват

От Меделин до " Medellin " с Мадона

Дори и да не знаем доста за момчето от Колумбия, даже и да не допускаме с какво ще ни изненада в близко бъдеще, в едно сме сигурни - занапред ще чуваме името му все по-често.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР