Дни преди Коледа, за първи път от близо век насам

...
Дни преди Коледа, за първи път от близо век насам
Коментари Харесай

Британците отново разделени по въпросите за Брекзит

Дни преди Коледа, за първи път от близо век насам - Англия гласоподава. Традицията избори да се провеждат през по-топлите месеци, когато денят е по-дълъг наруши Борис Джонсън, с вярата, че ще завоюва задоволително болшинство, с което да може да прокара договорката си за развода с Брюксел и Англия да напусне Европейски Съюз. През цялата акция Джонсън не спираше да повтаря, че е време да се завършва с Брекзит. Оказа се, че посланието му е достигнало до хората.

Младеж споделя, че е дал своя вот за консерваторите, тъй като има вяра, че Борис Джонсън е човек, който държи на думата си, все пак е твърдо за оставане в Европейски Съюз, само че към този момент не мисли, че имат право на избор.

Вече трета година Англия остава разграничена - едни желаят неотложно да изоставен Европейски Съюз, а други - да останат. Темата визира директно и стотиците хиляди европейски жители, пристигнали да учат и работят тук.

Жена, която не е гласувала, тъй като няма английско поданство, споделя, че със брачна половинка ѝ поддържат разнообразни партии. " Той гласоподава за торите, а аз, в случай че имах право, щях да съм за либерал-демократите, тъй като имам вяра, че Англия е доста по-добре в Европейски Съюз, в сравнение с отвън ", добавя тя.

Ремонт на Народното събрание освен извън, само че и от вътрешната страна - това, съгласно някои британци е най-важната стъпка, с цел да се развива страната. А по какъв начин да стане това - позициите още веднъж са радикално разнообразни.

Момиче споделя, че е гласувала за Лейбъристите, тъй като не понася Борис Джонсън. По думите ѝ той се готви да унищожи здравната система и не се интересува от никой, който няма неговия обществен статус. " Той просто е един ужасяващ човек. Не поддържам нищо, зад което застават консерваторите, тъй като те приказвам единствено неистини ", споделя тя.

Но Брекзит ще има своята развръзка единствено, в случай че някоя от партиите успее да завоюва задоволително огромно болшинство, с което да прокарва своите закони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР