Дни преди Коледа емисари обикалят Пловдив и събират средства за

...
Дни преди Коледа емисари обикалят Пловдив и събират средства за
Коментари Харесай

Измамници събират пари за операции на деца в пловдивска болница

Дни преди Коледа емисари обикалят Пловдив и събират средства за интервенции на деца в Ортопедията и травматологията на пловдивска частна болница. Две дами поискали пари даже от началника на Отделението доктор Янаки Янакиев, на който се натъкнали в кафене, оповестиха от лечебното заведение.

Известният в цялата страна доктор, който прави високоспециализираните интервенции от години и е избавил стотици деца, останал учуден : „ Вие за мен ли събирате пари? В нашата болница лекуването е изцяло гратис.

Не единствено че не са нужни никакви средства, само че на огромна част от пациентите лечебното заведение подарява импланти и консумативи, когато е належащо да се слагат! “ Въпреки неговите пояснения обаче, едната жена траяла да упорства той да направи жест и да даде някаква сума, въпреки и дребна.

Този случай не е единственият. Други жители алармираха, че незнайни благодетели са ги тормозили по домовете, с цел да им желаят пари за лекуване на деца в Ортопедията на болничното заведение, обявиха от управлението.

Заради зачестилите случаи от здравното заведение обявиха, че събирането на средства за интервенции е неправилно и нелегално. Оттам се обърнаха към хората с апел, да не се поддават на натиска, с цел да не подтикват лъжата и кражбата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР