Дни преди изборите за нов президент, Българската федерация по волейбол

...
Дни преди изборите за нов президент, Българската федерация по волейбол
Коментари Харесай

Подрастващи волейболисти използват хотела на Боре Кьосев

Дни преди изборите за нов президент, Българската федерация по волейбол е изправена пред проблем, сходен на този, за който от футболната централа трябваше да дават пояснения след следствие на bTV . Голяма част от националните тимове за подрастващи употребяват хотела на члена на Управителния съвет и към този момент формален претендент за шефския пост - Борислав Кьосев. Там те организират лагерите си преди значими надпревари.  И Боре Кьосев в играта за президент на БФВолейбол @@@

”Условията, които дава Борислав Кьосев, са повече от положителни. Особено във финансово отношение. Освен това той обгрижва състезателите, грижи се за тях. Те се усещат доста добре при него, а и ние също като федерация, защото във финансово отношение би трябвало да пестим всеки лев”, изясни решението на волейболната федерация актуалният президент Данчо Лазаров.
 Данчо Лазаров: Изморен съм, не ми се водят борби (видео)Хотелът работи от 2011 година Според информацията в формалния уебсайт има 10 стаи и 3 жилището, както и конферентна зала за 12 индивида и ресторант за 50 души.
 И Боре Кьосев в играта за президент на БФВолейбол @@@
Пред bTV Кьосев изясни, че офертата за неговия хотел в полите на Витоша е била извънредно преференциална, а атмосферата в него спомага за положителното показване на волейболистите.
 Издигнаха и Боре Кьосев за президент на БФ Волейбол (видео + галерия)
" Аз съм подизпълнител на компания, която е спечелила. Детско-юношеските школи са спали при мен. Федерацията е дала пари на друга компания. Хотелът е мой. Аз съм давал цена, която няма такава в историята. Аз съм съвсем спонсор на тези деца. Вечерно време има атмосфера на волейбол, вечерно време се приказва за волейбол, има полемики с треньорите. Мисля, че това не е проблем. Те може да ме питат и с кой съм спал! Това не ме тормози. Всичко е ясно”, безапелационен е Кьосев.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР