Дни преди големия концерт на Ирина Флорин в известен столичен

...
Дни преди големия концерт на Ирина Флорин в известен столичен
Коментари Харесай

Ирина Флорин: Днешната любов е като хапче екстази

Дни преди огромния концерт на Ирина Флорин в прочут столичен клуб певицата беше посетител на предаването COOL…T и издаде, че особено за лайфа си на 25 ноември разучава националната ария „ Лудо младо”.

„ Има някаква магия в тази ария. В момента, в който стартира да я пея и се разплаквам”, показа изпълнителката и се похвали, че й следва да издаде сингъл с норвежки музикант.

В светлината на зачестилите полови кавги в Холивуд, Флорин призна, че също е била жертва на полов тормоз – по телефона и в обществените мрежи.

„ Дори преди няколко години бяха дали телефона ми в „ Секс услуги”. Много беше смешно, тъй като една вечер относително късно, към 1 ч. се звъни и някакъв доста необикновен глас ми зададе няколко въпроса, които ме с(м)разиха. След това си изключих телефона за един месец.”

Пред Петя Дикова Флорин призна, че въпреки в този момент историята да звучи занимателно, тогава ѝ е било неприятно. Двете дами споделиха, че пращането на неприлични фотоси във „ Фейсбук” също е проблем.

Взимайки мотив от най-новата ария на Ирина Флорин „ Какво е обич?”, водещата попита същото.

„ Всичко” – беше сбитият отговор на певицата, която добави: „ Любовта е във всеки момент, във всеки взор, във всяка дума, във всеки жест “.

Петя Дикова описа, че с продуцента на COOL…T Емо Дилчев са си говорили, че в днешно време сме очевидци на по-краткотрайни връзки и на бракове, които елементарно се разпадат, спрямо предишното.

Помолена да разсъждава метафизичен по какъв начин се трансформира любовта през годините, певицата назова любовта от предишното „ доста по-романтична” и добави: „ Любовта през днешния ден е тип консумация, като хапче, като екстази! Тя е нещо, което получаваш и в един миг решаваш да минеш на синьото, в случай че до момента си бил на розовото. Аз не съм „ за” тази обич и тези страсти. Любовта наподобява по-друг метод днес”.

Певицата показа, че за нея е доста значимо страстта от връзката да я „ втриса”, да не може да спи и да се храни, да я обсеби и разкри още, че когато е записвала шлагера си „ Вятърът спи”, е била най-влюбена.

Коя е огромната обич на Ирина Флорин, има ли човек до себе си сега и всички детайлности към концерта след седмица, вижте във видеото:

--> А ето какво може да гледате на следващия ден в COOL…T:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР