Дни преди да стартира ВИП Брадър, двама от смятаните за

...
Дни преди да стартира ВИП Брадър, двама от смятаните за
Коментари Харесай

Скандал дни преди старта на „ВИП Брадър“! Мариана Попова и Плачков отказват да влязат, вижте кой влиза на тяхно място

Дни преди да започва „ ВИП Брадър ”, двама от считаните за най-интригуащи участници – певицата Мариана Попова и артиста Веселин Плачков , отхвърлиха да влязат в Къщата, разбра HotArena .

В последния миг те се отметнали от първичната си спогодба с продуцентите и оповестили, че няма да вземат участие. Според осведомени, повода е в орязването на авансово контрактувания хонорар . Двойката се схванала да получи общо 150 000 лв. , само че почнали пазарлъци и продуцентите в последна сметка предложили двойно по-малко – 80 бона . Причината е в изключително зародилите разноски около влизането на Ниолета Лозанова . Нейната поява окастрило бюджета за останалите звезди и сумите били предоговорени, заяви „ Уикенд “.

Списъкът с участниците към този момент е изцяло явен, като е допустимо да бъдат поправени едно или две имена в последния миг, както се е слувало до в този момент. В неделя вечер прага на ВИП-къщата ще прекрачат чалга ветеранката Сашка Васева , танцьора Алфредо Торес , плеймейтките Джулиана Гани и Маги Бадер , автомобилния водач Илия Царски , певицата Дебора , с която той имаше мимолетна случка, диетоложката-измамница Енджи Касабие, началник Петров , футболистът Даниел Златков , известен като „ пернишкия Роналдо ”, светския публицист и коментатор при Гала Антон Стефанов , дизайнерката Мегз , някогашните годеници Алекс Богданска и Даниел Петканов , които се разделиха с всеизвестен скандал.

Със сигурност ще взе участие и една от огромните звезди на българската сцена. „ Уикенд ” научи, че шоуто води паралелни договаряния с три митове на поп музиката – Маргарита Хранова, Ева от „ Тоника ” и Нели Рангелова . Хранова има подписан контракт, само че може би няма да взе участие. На нейно място е допустимо да влезе бургаската легенда Ева от „ Тоника ”. Вдовицата на Гого се съгласила освен поради хонорара, само че и с цел да популяризира идния си мегаконцерт в зала „ Арена Армеец ”, плануван за следващата година. Бюджетът за участващите звезди е в действителност грамаден – близо 2 милиона лв. ще бъдат платени на звездите за двумесечния им престой.

Водещите ще са трима – до Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева застава Миглена Ангелова , която ще бъде нещо като „ специфичен делегат ” в Къщата. Това се прави за първи път в историята на шоуто – водещия ще влиза при участниците, с цел да ги предизвика и да им разпорежда избрани задачи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР