Дни преди четвъртото издание на едно от най-зрелищните бойни шоута

...
Дни преди четвъртото издание на едно от най-зрелищните бойни шоута
Коментари Харесай

Холандският дървосекач Петер Артс дни преди SENSHI: Болката е временна, гордостта – вечна!

Дни преди четвъртото издание на едно от най-зрелищните бойни шоута у нас SENSHI, международната кикбокс легенда Петер Артс, който ще бъде измежду специфичните посетители на галавечерта, даде особено изявление за българските почитатели на бойните спортове. Готови ли са бойците на Артс да се изправят на арената на SENSHI на 26 октомври във Варна, каква е тактиката им за победа и кой е съветът, който кикбокс легендата дава на своите ученици преди да се качат на кръга, вижте в изявлението с него:

- Г-н Артс, през октомври следва да дойдете още веднъж в България дружно с четирима от своите най-хубави бойци, които ще се бият на арената на SENSHI във Варна. Какви са упованията Ви?
- Точно по този начин, това ще е третият път, в който ще дойда в България по покана на веригата галавечери SENSHI. Сигурен съм, че и този път шоуто ще бъде ужасно и съдейки от бойната карта чакам доста оспорвани и тежки борби на кръга. И четиримата чакат с неспокойствие идването си в България.

- Трима от бойците ви ще се бият в жанр фул контакт карате киокушин. Имат ли предходен опит по тези правила и кой от тримата съгласно вас ще се показа най-добре?
- Това е изключитeлно комплициран въпрос, тъй като и тримата са страхотни бойци. Трудно ми е да отговоря кой от тях ще блесне най-вече, само че се надявам всеки един от тях да се оправи доста добре на кръга.

- Томас Дуве е единственият от вашите ученици, който ще се бие по разпоредбите на К-1. Разчитате ли на специфична тактика за неговия дуел?
- Разбира се, да - имаме специфична тактика. Но няма да издавам детайлности, ще видите на 26 октомври на SENSHI във Варна.

- Преглеждайки бойната карта на галавечерта, кой мач съгласно вас ще е най-зрелищен?
- Сигурен съм, че ще е повече от един. Всички бойци в програмата са извънредно положителни, чакам доста фойерверки!

- Какъв е най-важният съвет, който давате на своите състезатели, преди да се качат на кръга?
- Болката е краткотрайна, гордостта – безконечна!

- Какво бихте споделили на всички почитатели на SENSHI?
- Нямам самообладание да дойда в България, гответе се за страхотни борби!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР