"Дни на толерантността" организира в Благоевград Асоциацията на родителите на

...
"Дни на толерантността" организира в Благоевград Асоциацията на родителите на
Коментари Харесай

Дни на толерантността организира в Благоевград Асоциацията на родителите на деца с епилепсия

"Дни на толерантността " провежда в Благоевград Асоциацията на родителите на деца с епилепсия. В дните от 27 до 29 юни ще има разнообразни прояви, ориентирани към консолидираното на деца и лица с епилепсия в обществото. Това сподели за Българска телеграфна агенция Ива Поповска от Центъра за работа с деца с епилепсия, който е част от Асоциацията.

Ще има съвещания от експерти за родителите на деца и лица с епилепсия, както и за деца от обществените домове в Благоевград, като на място ще се дава сложна оценка от психолог, логопед и обществен служащ. Консултациите ще бъдат в община Благоевград на 27 юни от 10 до 12.30 часа и на 28 юни от 13.30 до 17 часа.

Родителите ще получават действителна информация за положението на децата си, както и насоки по какъв начин да им оказват помощ, с цел да подобрят метода им на живот, описа Ива Поповска.

На 27 юни от 13.30 часа ще има конференция на тематика "Видове претовареност ". Темата ще бъде обсъждана и с специалисти по трудова претовареност в събота, 29 юни, когато ще се приказва за опциите за образование и намиране на работа, както и за въведената в доста компании в България процедура за наемане на хора с увреждания. В петък, 28 юни, от 10 часа пред зала "22 септември " ще има игри и занимания навън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР