„Дни на отворени врати“ обявиха в Центъра за логопедична и

...
„Дни на отворени врати“ обявиха в Центъра за логопедична и
Коментари Харесай

Кампания за безплатна помощ на деца и възрастни с логопедични и психически проблеми

„ Дни на отворени порти “ оповестиха в Центъра за логопедична и психична поддръжка в Асеновград. В рамките на акцията, която завършва на 30.09.18 година, консултациите със експертите са безвъзмездни.
Целта на самодейността е досегаемост на услугата и осведоменост на родителите, по отношение на комплексното развиване на децата им, като включително се включват предварителната защита и лечението на проблеми в дадени аспекти, при нужда.
По всички въпроси, свързани с езиково-говорното, прочувственото или поведенческото развиване, към експертите в Центъра могат да се обръщат родители на деца от 0 година до 18 година Внимание там могат да получат и възрастни, които са с няколко нарушавания, като заекване, разстройство на артикулацията, след инсулт (афазии), както и при прочувствени проблеми (тревожности, депресии, проблеми със съня и други).
„ Методите на работа са много разнородни и постоянно съобразени с самостоятелния случай, като една среща трае почти 45-60 минути. “, обясниха за Actualno.com от Центъра. Самият той е част от Фондация „ С-ИВВЕНА “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР