Дни без глоби обяви за своите читатели Регионалната библиотека "Проф.

...
Дни без глоби обяви за своите читатели Регионалната библиотека "Проф.
Коментари Харесай

Дни без глоби обяви за своите читатели библиотеката в Разград

Дни без санкции разгласи за своите читатели Регионалната библиотека "Проф. Боян Пенев " в Разград. Инициативата е част от деянията във връзка Националната библиотечна седмица, оповестиха от културната институция. До края на седмицата вратите на библиотеката са отворени за визити, а читателите, не запомнили да върнат в точния момент взетите книги, няма да бъдат глобявани.

В рамките на библиотечната седмица в културната институция е извършена и самодейността "Библиотекар за един ден ". Интерес към специалността са показали две осмокласнички от Езиковата гимназия в града. Мариела посрещнала своите първи читатели в заемната за възрастни, а Даниела - в читалнята. Двете девойки споделили, че работата в културната институция е забавна, само че и в това време изисква добра подготовка.

В петък следва и обичайна майска среща на поколенията, по време на която ще бъдат наградени и удостоени дейните читатели на разградската библиотека.

От културната институция осведомиха още, че броят на читателите на Регионалната библиотека се усилва. Само в оповестения ден за безвъзмездна регистрация във връзка празника на библиотечния чиновник новорегистрираните читатели са били близо 170.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР