Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в Пловдив отпразнува

...
Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в Пловдив отпразнува
Коментари Харесай

Центърът за пълнолетни лица с увреждания в Пловдив отпразнува 15-я си рожден ден с дискотека

Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в Пловдив отпразнува своя 15-и рожден ден по специфичен метод. Дългогодишните потребителите на обществената услуга получиха опция да осъществен своя фантазия – да посетят дискотека, като по едно и също време с това отбележат празника на комплекса за обществени услуги. Празненството се състоя в Plovdiv Event Center , който изрази съпричастност към самодейността и даде безусловно безплатно една от залите си.
Прочетете още
„ Знаем, че за множеството хора това е нещо нормално – да излязат и да се забавляват на открито. За тези хора обаче това е значи повече, в сравнение с може да си визиите. Мислихме какво можем да създадем във връзка 15-тия рожден ден на нашия център и взехме решение да се спрем на това. Да отидем дружно на дискотека! “, споделя пред TrafficNews рехабилитаторът на дневния център Стилиян Деведжиев.



Той е един от 10 души личен състав, които години наред поддържат структурата. Заедно с сътрудниците му обществени служащи от комплекса основават условия, в които възрастните хора с увреждания да се развиват и построяват привички посредством просветителни занимания, терапия и социализация.

„ Срещнахме огромна компликация при опита да намерим уместно място, доста хора ни отхвърлиха. Единствено Plovdiv Event Center откликна и даде за нас и потребителите ни залата си. Ние сме признателни за цялостното подпомагане при организацията на празника ни. Това са индивиди с огромни сърца! Радваме се, че ориста ни даде опцията да работим точно с тях. Благодарим за бързата реакция и прелестен резултат на Цветелина Чакърова-Николова. Жестът, който направи за нас значи доста! “, добавя Деведжиев.

Той описа, че по време на празника са участвали 45 от потребителите на услугата. „ Всички те бяха извънредно разчувствани от прекарването, танцуваха, усмихваха се. Прекараха пълноценно, бяха щастливи! А знаете ли, ние за това работим толкоз години дружно – да им покажем, че те са хора, които заслужават да бъдат щастливи. Те са хора, които могат да бъдат пълноценни и потребни “, добавя рехабилитаторът.

Той изрази признателност и към всичките си сътрудници за споделената през миналите години любов, страсти и доверие.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР