Дневният ред на НС бил принос към унищожаване на парламентаризма.

...
Дневният ред на НС бил принос към унищожаване на парламентаризма.
Коментари Харесай

Нинова вика Борисов в парламента, но да не говори за мазнини, а за пари

Дневният ред на Народно събрание бил принос към заличаване на парламентаризма. Това разгласи от трибуната на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова . Премиерът отново раздавал пари през джипа като че ли са негови. Не това са парите на българските жители, сподели соцводачът. Днес в зала трябвало да е министър председателят, който да показа ограниченията и да предложи актуализация на бюджета.

Намалената ставка за вино и бира минавали през закона за локалните налози и такси. Това обикновено ли е съгласно вас, недоумява Нинова . Опозицията пък липсвала да показа своите хрумвания за актуализация на бюджета. Тепърва щяло да има комисия, която да прегледа ограниченията за Данък добавена стойност. Кой носи отговорността за тези оферти, попита Корнелия Нинова. Тя се притеснява, че средствата за ограниченията на властта, щели да отидат в чекмеджето.

Предлагало се не това, което е в дневния ред на хората. Премиерът да пристигна в Народното събрание и да не приказваме за мазнинки, настоя водачът на алените . Трябвало да се дебатира по какъв начин тези пари ще влязат при хората, а не при доближените. Борисов трябвало да изясни от кое място ще вземете парите за обществените ограничения. С това, което вършиме наливате масло в огъня на митингите, посочи Нинова. Смирете се най-малко малко, акцентира още тя.

Георги Свиленски излезе и изиска оставката на кабинета. Съпартиецът му Филип Попов също изиска Бойко Борисов да пристигна. Този парламент е привършен, уточни той. Левите скандираха " Оставка! ". Господин Борисов потвърди, че е най-големият страхливец, заяде се и Стоян Мирчев . Не трябвало да се държи като мишка.

Караянчева наказа левия народен представител. Да наречеш някого мишка е обидно, ядоса се ръководителят на Народното събрание. Вие през днешния ден сте решили да вършиме кавги, господин Мирчев, разгласи тя. Социалистът не искаше да напусне трибуната. Шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова изиска да се резервира престижа на Народно събрание.

Грубо и дебелашки левите рушили престижа на законодателния орган. Тя настоя да се даде отмора , с цел да мине прочувствената рецесия на социалистите. Червените напуснаха пленарна зала, тъй като нямало смисъл от днешния дневен ред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР