Дневници & делници от Татяна Лолова. Сцени от един семеен

...
Дневници & делници от Татяна Лолова. Сцени от един семеен
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

„ Дневници & делници ” от Татяна Лолова. " Сцени от един фамилен живот " в МГТ Зад канала. „ Двоен портрет “ или изкуството на мозайката в изложба Евдокия Арт Глас. Жулиет Бинош блества на екрана след тържествената гала за премиите на Синелибри.

" Актьорът насита няма. Иска още и още! А като спре да желае, значи не е към този момент артист, а желае да стане режисьор, да събере група актьорчета и той да им споделя какво да вършат. Или стартира да написа автобиографии. ” С типичното си възприятие за комизъм огромната Татяна Лолова още веднъж хвана перото, само че за благополучие не изоставя и сцената. В „ Перото ” показа новата си книга „ Дневници & делници ”. Ще ни изненада и гения й на художник.
" Сцени от един фамилен живот " - към този момент и на театрална сцена. Крис Шарков одобри сериозното предизвикателство в спектакъл зад канала. -
Прочутата история на Бергман, с присъединяване на Лив Улман минава в ново измерение. С историята на едно видимо съумяло семейство, с рецесията и разпадането на пъзела. Въпросът е не какво се случва, а по какъв начин се случва. И къде става късо съединяване в прочувствената мрежа. Анастасия Лютова и Весела Бабинова и са влизат в облика на съумялата адвокатка Мариане, а от другат астрана на барикадата - като Юхан се разпростират Пенко Господинов и Христо Пъдев.
„ Двоен портрет “ или изкуството на мозайката в изложба Евдокия Арт Глас. Професор Илия Илиев и Йорданка Илиева показват най-новите си произведения в смесена мозаечна техника- миксмедиа на стъкло и живопис. Професор Илиев е основател на Международната асоциация за модерна мозайка, със седалище Равена.
Жулиет Бинош блества на екрана след тържествената гала за премиите на Синелибри.

12 въодушевени от книжни истории филми се състезават за премията на Синелибри,Утре ще стане ясно кой е спечелилият, а тържественият край идва с „ Тази, която не съм ”, по романа на Камий Лоранс. Дълбоко надникване в мрежата, където другото аз заема основно място.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР