Дневните температури ще паднат до 20 градусаОще в сутрешните часове

...
Дневните температури ще паднат до 20 градусаОще в сутрешните часове
Коментари Харесай

Новата седмица започва с понижение на температурите

Дневните температури ще паднат до 20 градуса

Още в утринните часове днес валежите от дъжд в югоизточните региони на страната ще спрат, облачността ще намалее и денем над страната ще бъде най-вече слънчево.

След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще бъде прохладно с сдържан до мощен запад-северозападен вятър.

Дневните температури още малко ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 21 и 26 градуса, в София към 21 градуса, а в Русе към 26 градуса.

В планините ще има променлива облачност, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16 градуса, а на 2000 метра - към 8 градуса.

Над Черноморието също ще е най-вече слънчево, само че в утринните часове по южното крайбрежие към момента ще има значителна облачност и валежи. След обяд краткотрайни нараствания на облачността ще има по северното крайбрежие, само че ще бъде съвсем без валеж. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са сред 23 и 26 градуса, а температурата на морската вода към момента е висока – 24 – 25 градуса, единствено на север към този момент градусите падат до 18. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР