Дневник препечатва текста от Капитал.На 18 април на електронния портал

...
Дневник препечатва текста от Капитал.На 18 април на електронния портал
Коментари Харесай

Предозиране: Община Сухиндол търси да си купи космически кораб

" Дневник " препечатва текста от " Капитал ".

На 18 април на електронния портал за публични поръчки е оповестена публикация за обществено съревнование с възложител община Сухиндол и предмет " доставка на един брой използван галактически транспортен съд ".

Прогнозната стойност е 100 хиляди лева, а мястото за осъществяване " космодрумът на община Сухиндол ". Крайният период за подаване на предложения е бил до 30 април, като до този миг са подадени две предложения.

След питане на " Капитал " от община Сухиндол припомниха, че до 1 ноември 2019 година уеб сайтът е в тестови режим и " всички процедури са тестови за образование на участниците в процеса. "

Електронният указател за публични поръчки беше пуснат преди няколко седмици, само че измененията, които регламентират активността му, ще влязат в действие от 1 ноември. Тогава цялата информация за процедурите, които възложителите организират, ще бъде налична от едно място при идентични критерии. Сега тя е разхвърляна в рубриката " Профил на купувача " на уеб страницата на всяка институция, която сама преценя кои документи по какъв начин и дали качва.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР