Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Полицейският шеф на Париж вижда проблеми по охраната на олимпийските игри

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Ръководителят на парижката полиция Лоран Нунес призна, че защитата на в града през 2024 година " ще бъде комплицирана ", защото до церемонията по откриването остават по-малко от 12 месеца.

Най-големият състезателен конгрес ще бъде открит на 26 юли 2024 година

Това ще бъде първата лятна олимпиада във Франция от 100 години и съгласно Нунес това е съществено предизвикателство.

" Очаква се да осигурим сигурността на Париж 2024 ", сподели префектът пред RTL.

 Ще бъдат ли игрите в Париж триумфално завръщане на спонсорите Ще бъдат ли игрите в Париж триумфално завръщане на спонсорите

" Има изцяло нов тип гала по откриването, доста обекти за обезопасяване, надпревари, които се организират в градските региони. Наистина надпреварите ще са на дузина места из града. Безопасността ще е доста значим детайл. Това е събитие, което ще бъде комплицирано за обезопасяване, тъй като е невиждано, а когато нямаш казус, постоянно е по-трудно. "

По думите на Нунес проектите за защита и сигурност към този момент са направени: " От септември влизаме във фаза на осъществяване, в оперативна фаза ".

Притесненията се ускориха след финала в Шампионската лига през 2022 година, когато се стигна до безпорядък и проблеми с достъпа на почитателите до " Стад дьо Франс ".

Съоръжението ще одобри няколко съревнования, само че Нунес твърди, че проблеми няма да има.

 Две изследвания демонстрират разнопосочни настройки във Франция преди Париж 2024 Две изследвания демонстрират разнопосочни настройки във Франция преди Париж 2024

" Научихме си уроците във връзка с ръководството на потока от хора и във връзка с битката с престъпността ", прибавя шефът на полицията в Париж.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР