Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Трета за седмица атака с дронове срещу Москва, местно летище бе затворено

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Два неботъргача в комплекса " Москва-Сити " бяха ударени от дронове, за които министерството на защитата упрекна Украйна. Според военните става дума за три дрона, като единият е бил свален в покрайнините на столицата, а другите два са били блокирани със средства на радиоелектронната битка и те паднали в деловия център на града.

Летище " Внуково " бе краткотрайно затворено за излитащи и кацащи самолети, като бе оповестено и прекъсване придвижването на всевъзможни летателни средства в небето на Москва.

Малко по-късно същото ведомство заяви за офанзива с 25 дрона против обекти в Крим. Киев не удостоверява да има нещо общо със събитията.

 Трета за седмица офанзива с дронове против Москва, локално летище бе затворено
© Reuters

Московският кмет Сергей Собянин заяви, че са развалени фасадите на две от кулите в " Москва-Сити ", като от фотоси на ТАСС и в обществените мрежи се вижда, че са избити стъклата към 10-я етаж на 50-етажната " Око-2 ", оповестява се и за ранен охранител.

В постройката има офиси на няколко министерства и медиите в града оповестяват, че от удара по държавния комплекс по улицата се носят документи.

Предишните набези бяха на 24 и на 28 юли.
Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР